Деражнянці виготовлятимуть буржуйки на заводі

24 Листопада 2014 11:21
Стоп-кадр

Стоп-кадр

Забезпечення та підтримка військовослужбовців Деражнянщини всебічно обговорювалась на засіданні громадської ради. У ній взяли участь  голова РДА Анатолій Перейма, члени ради, запрошені волонтери, голова Радовецької сільської ради, директор Лозівського інструментального заводу, представники відділу освіти, молоді та спорту.

Голова громадської ради Андрій Ковпак прозвітував про здійснену роботу щодо забезпечення  військовослужбовців Деражнянщини, учасників АТО та про використання коштів, які надійшли на рахунок благодійного фонду «Надія».

За весь період надходжень коштів на благодійний рахунок загальна сума становить 202 тис. грн., з них використано 164 тис. 585грн. Спільно було вирішено забезпечувати військовослужбовців району, які перебувають у зоні АТО, речами затребуваними, якісними та випробуваними.

Аби зігріти військовослужбовців Деражнянщини, присутні звернулись до директора Лозівського експериментального заводу. Вони розглянули ескізи та проекти «буржуйок», і вирішили, що підприємство має невідкладно приступити до їх виготовлення. У зимовий період актуальним є питання забезпечення військових спальними мішками. Члени громадської ради вирішили звернутися до місцевих підприємців із пропозицією виготовляти їх в Деражні.