«Кращий кондитер споживчої кооперації України 2014» працює в Хмельницькому

24 Листопада 2014 12:52
podilska.info

podilska.info

На базі готельно-ресторанного комплексу «Дубовий гай» Вінницької облспоживспілки пройшов Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Кращий кондитер споживчої кооперації України 2014». Участь у заході взяли представники 11 облспоживспілок: Хмельницької, Тернопільської, Вінницької, Херсонської, Чернівецької, Житомирської, Кіровоградської, Рівненської, Чернігівської, Миколаївської, Черкаської.

Хмельницьку облспоживспілку представила Наталія Доротюк – кондитер V розряду навчально-виробничого кафе «Меркурій» Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, призер номінації «Гран-Прі» у обласному конкурсі «Кращий кондитер споживчої кооперації Хмельниччини 2014», який було проведено у вересні.

Від краси презентаційного столу та кондитерських виробів, які приготувала Наталія Доротюк, захоплювало дух не лише у відвідувачів конкурсу, а й у професійного журі, яке очолив перший заступник голови правління Укоопспілки Микола Людвічук.

В конкурсі, організованому на високому професійному рівні, усі представники областей досить гарно представили свої вироби. Але ті шедеври кондитерського мистецтва, які представила Наталія Доротюк, перевершили усі сподівання присутніх.

За набраною сумою балів та одностайним рішенням журі Наталія Доротюк зайняла 1 місце у конкурсі «Кращий кондитер споживчої кооперації України 2014», за що нагороджена дипломом за 1 місце та цінним подарунком Правління Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств.

podilska.info

podilska.info