Хмельничанам щонеділі включатимуть гарячу воду на цілий день

26 Листопада 2014 14:41
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

У Хмельницькому теплокомунальні підприємства щонеділі подаватимуть гарячу воду з 7 ранку до 23 вечора. Про це повідомив виконувач обов’язків міського голови, секретар ради Костянтин Чернелевський.

За його словами, у неділю, 23 листопада відбулася тестова подача гарячої води у Хмельницькому.

“Рішення було прийняте з метою комфортності для мешканців міста перед початком робочого тижня”, – пояснив посадовець.

Чернелевський зауважив, що старий графік подачі гарячої води продовжує діяти протягом понеділка-суботи: з 6 до 9 ранку та з 18 до 21 години.

“Відновлення постійного гарячого водопостачання можливе після скасування на державному рівні обмеження лімітів природного газу. До прикладу, місту Хмельницький цьогоріч врізали ліміти на 30 відсотків порівняно з минулим роком. Якщо у листопаді 2013 року “Хмельницьктеплокомуненерго” отримало 10 млн куб. м газу, то у листопаді 2014 року лише 6 млн. куб .м”, – наголосив виконувач обов’язків міського голови.

Чернелевський додав, що теплопостачальні підприємства міста через зменшення температури гарячої води, щомісячно здійснюють перерахунок плати без зверенень споживачів. Зокрема, протягом серпня-жовтня цього року “Хмельницьктеплокомуненерго” провело перерахунок на суму 306,5 тис. грн.