Впродовж тижня на благодійній виставці-продажу “Мистецтво заради миру” зібрано близько 5 тисяч гривень

27 Листопада 2014 15:12
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Учні та викладачі Хмельницької дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва організували розпродаж своїх мистецьких робіт, аби підтримати українських військових. Впродовж тижня, що минув від урочистого відкриття виставки-продажу, мистецький заклад зібрав близько 5 тисяч гривень. Як зазначили організатори благодійної акції, за кошти, виручені від продажу робіт, бійцям, що знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції, буде закуплено теплий одяг та взуття: черевики, термобілизну, бушлати.

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Нагадаємо, що до благодійної акції долучилися й екс-міський голова Сергій Мельник, який один із перших придбав дві дитячі картини, а також секретар міської ради Костянтин Чернилевський та заступники міського голови.

Благодійна акція триватиме до 4 грудня. Тож, усі охочі хмельничани та гості нашого міста, щодня з 10.00 до 18.00, крім неділі, а у суботу з 10.00 до 14.00 години, мають можливість долучитися до благородної справи, отримати естетичне задоволення і зробити посильний внесок на допомогу героїчним військовим, патріотам, які захищають цілісність і незалежність України, придбавши роботи, які припали до душі.

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

В експозиції виставки представлено роботи викладачів та учнів дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та шкіл естетичного виховання міста Хмельницького за напрямками: живопис, кераміка, лялька-мотанка, лялька-тільда, панно, декупаж тощо. Також є картини знаних художників міста.