Вихованці палацу творчості дітей та юнацтва гідно представили Хмельницький на фестивалі патріотичної пісні «Сурми звитяги»

1 Грудня 2014 12:12
stebnyk.info

stebnyk.info

Вже впродовж п’ятнадцяти років культурна столиця України – місто Львів – приймає колективи учнівської та студентської молоді з усієї України та української діаспори. Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги» має на меті широко пропагувати серед дітей та молоді кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в XX та XХI століттях.

Конкурс проходив у листопаді в міському Палаці культури ім. Г. Хоткевича.

У фестивалі взяли участь і вдало виступили вокальні колективи Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва: зразковий художній колектив України хор «Тоніка» (керівник Н.Рудь, концертмейстер А.Сербіна) – III місце; Олександр  Попчук  (соліст хору «Тоніка», керівник Н.Рудь) – III місце; Юлія Кордас  (солістка Народного художнього колективу України театру пісні «Злагода», керівник Казімірова О.І.) – III місце.

Старша група Народного художнього колективу України студії естрадного співу «Перлинки Поділля» (керівник Ремська Д.С.), яка посіла почесне III місце, запрошена до участі у гала-концерті конкурсу, що проходитиме 12 грудня у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.