Хмельниччина придбала роторну снігоочисну машину

2 Грудня 2014 13:26
adm.km.ua

adm.km.ua

Для розчищення доріг від снігу на Хмельниччині придбали нову роторну машину. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

«Готуючись до зими, Хмельниччина провела ремонт застарілої техніки для розчищення снігу. А також ми придбали нову надсучасну снігоочисну роторну машину, вартість якої майже 1млн 700 тисяч гривень.» – сказав Олександр Симчишин.

За його словами, ця машина передбачена для обслуговування південних регіонів області, де переважно рельєфна місцевість та складні ділянки дороги. «Це Новоушицький, Кам’янець-Подільський район, зокрема, відома всім дорога, яку називають «тещин язик»,» – зазначив він.

Посадовець зазначив, що на останній сесії обласною радою вже прийнято Програму розвитку автомобільного транспорту, яка передбачатиме на наступні роки закупівлю снігоочисної техніки.

«Ми бачимо, що застаріла техніка, як трактори, грейдери, які на балансі автодору, комунальних підприємств, – вона малопридатна для того, щоб реагувати оперативно та якісно на ті виклики, що перед нами ставить погода. Сподіваюсь, що ця нова сучасна техніка дасть змогу значно покращити якість обслуговування, принаймні у тих районах, де це надзвичайно потрібно.» – сказав пан Симчишин.