На Хмельниччині волонтерами стають навіть діти

8 Грудня 2014 16:37
podilska.info

podilska.info

Вихованці Городоцької гімназії стали справжніми волонтерами. Минулого тижня вони завітали до дітей Солобковецької школи-інтернату.

Різні благодійні акції учні Городоцької гімназії організовують щороку. Цього разу вони вирішили приділити увагу тим, хто її найбільше потребує, а саме – вихованцям інтернатів. – Діти в інтернатах не мають усього того, що маємо ми, – каже Ліза Назарова, учениця Городоцької гімназії. – І ми хочемо внести хоч трохи більше радості та щастя в їхні життя. Організувати таку акцію учні вирішили на черговому засіданні парламенту школи. Різні речі у школі збирали протягом місяця. Благодійниками стали школярі всіх класів гімназії.

– Зараз проводиться дуже багато різних благодійних акцій, спрямованих на допомогу солдатам чи дітям, які знаходяться в зоні АТО, – каже Світлана Станиця, директор Городоцької гімназії. – Ми ж вирішили допомогти тим, хто поруч. Відтак знайшли сайти кількох дитячих будинків-інтернатів і написали туди листи. Миттєво відгукнулися з будинку-інтернату в селі Солобківці. До нас зателефонував його директор, який дуже зрадів такій акції і повідомив, що готовий до співпраці.

podilska.info

podilska.info

Усі зібрані речі, книги, іграшки, розмальовки, пазли та різні канцтовари у будинок-інтернат гімназисти вирішили доставити самі. До них приєдналися і представники Червоного Хреста. Крім подарунків, школярі для діток в інтернаті підготували ще й цікаву концертну програму. І вкотре довели, що в стінах Городоцької гімназії виховуються не тільки творчі, розумні, креативні учні, які є активними учасниками різних конкурсів та олімпіад, а ще й діти, які вміють співчувати та творити добро.