Підбито підсумки дитячої благодійної виставки-продажу

9 Грудня 2014 13:31
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Протягом трьох тижнів у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва тривала благодійна виставка-продаж “Мистецтво заради миру” учнів та викладачів цього закладу.

Після підбиття підсумків та підрахунку коштів виявилось, що протягом роботи виставки-продажу юним митцям та їх наставникам вдалося отримати більше 5 тис. 400 грн. За словами організаторів виручені кошти будуть спрямовані на потреби української армії, зокрема на придбання теплого одягу для військових, які знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції.
На продаж було виставлено творчі роботи 125 учнів, з яких 42 було продано, із 20-ти робіт викладачів відвідувачі виставки придбали 5. Творчі вироби були представлені за напрямками: живопис, кераміка, лялька-мотанка, лялька-тільда, панно, декупаж тощо.
На акцію також відгукнулися секретар міської ради Костянтин Чернилевський, колишній міський голова Сергій Мельник, заступники міського голови та керуюча справами виконавчого комітету, які придбали деякі роботи.