За зміну графіка люди заблокували залізницю

15 Грудня 2014 17:45
panoramio.com

panoramio.com

Цими вихідними пасажири заблокували залізницю на станції Гречани. Кажуть, через безвихідь. Керівництво Південно-Західної залізниці скоротило графік потягу “Гречани – Кам’янець-Подільський – Ларга”. Від цього потерпають студенти, робітники та дачники. Після крику, сліз та вимог до пікетувальників вийшло керівництво залізниці, але вирішити ситуацію не обіцяє.

На колії між швидкісним потягом та локомотивом. Ці люди готові на все, аби їм повернули дизель-поїзд з Гречан до Ларги. Раніше він ходив двічі на день. Графік був зручним для сотень студентів, робітників, які щодня доїжджають ним до обласного центру, і для дачників. Тепер же ходить раз на день.

Люди кажуть:  писали петиції до керівництва залізниці з двостами підписів, і усно просили повернути потяг до попереднього графіку. Бо і сполучення зручне, і ціна вигідна – 10 гривень повний до Кам’янця і 5 гривень студентський. Тоді як маршруткою таке сполучення – 45 гривень. Але у відповідь на запити – тиша. Тільки після кардинальних дій до пасажирів вийшли керівники.

Люди стверджують: касири-провідники у дизелі часто-густо квитків н7е видають, лише збирають гроші.

Після крику та емоцій начальник станції Гречани запропонував зібратись для вирішення питання в понеділок.

Джерело: 33 канал