Кам’янецька «зірка» на небосхилі столиці…

16 Грудня 2014 17:30
adm.km.ua

adm.km.ua

11 грудня у Колонній залі імені М.В.Лисенка Національної філармонії України відбувся святковий концерт, приурочений 10-річному ювілею Благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна». Правління фонду запросило для участі у святковому концерті стипендіата фонду Сергія Гуменного, випускника Кам’янець-Подільської міської дитячої школи мистецтв, студента І курсу Хмельницького музичного училища імені В.І.Заремби та директора дитячої школи мистецтв Валентину Рябчук.

В концерті взяли участь стипендіати фонду – юні артисти з різних куточків України, переможці багатьох конкурсів та фестивалів. Разом з ними виступили народний артист України Тарас Штонда, вокальний ансамбль «Мен Саунд» та Національний ансамбль солістів «Київська камерата» (художній керівник – головний диригент народний артист України Валерій Матюхін).

З вітальним словом до присутніх звернувся Президент України 1994-2005 років, засновник фонду Леонід Данилович Кучма.

Виступи артистів супроводжувались гучними оплесками. Сергію випала честь співати у супроводі Національного ансамблю солістів «Київська камерата». Він натхненно виконав композицію Олександра Пономарьова «Заспіваймо пісню за Україну!».

Приємно було чути схвальні відгуки про виступ Сергія від учасників ансамблю, керівника колективу Валерія Матюхіна та побажання відомих музикантів не зупинятися, та своєю майстерністю і талантом ще неодноразово підкорювати столичну сцену.