Андранік Алексанян знов потребує невідкладної допомоги

18 Грудня 2014 16:16
proskurov.info

proskurov.info

У талановитого молодого співака з Хмельницького Андраніка Алексаняна – рідкісна хвороба ніг. У нього з народження були неправильно розташовані колінні суглоби, через що у нього були постійні сильні болі в ногах. Незважаючи на це, він неодноразово виступав і перемагав в різних музичних конкурсах, наприклад, в Дитячій Новій Хвилі.

Рік тому зріст “українського Робертіно Лоретті” був трохи більше метра. Завдяки операції, яку хірурги провели в Ізраїлі, 16-річний хлопець почав рости! Андранік і зараз знаходиться в Ізраїлі.

proskurov.info

proskurov.info

Він пройшов перший етап реабілітації після успішно проведеної складної операції. На цей етап вже витрачені більше 400 тисяч доларів. Тепер треба проходити другий етап – основний. Це розробка ніг. За словами лікарів, якщо не пройти другий етап – будуть великі проблеми при ходінні.

На повне відновлення Андраніку потрібно буде приблизно два роки. Але у зв’язку з кризою спонсори зараз не можуть оплатити черговий етап реабілітації. Треба в найкоротші терміни зібрати 133 тисячі доларів. На персональному сайті Андраніка Алексаняна наведені реквізити для перерахування грошей.