Подільські боксери завоювали на чемпіонаті України чотири медалі

18 Грудня 2014 09:00
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Дві сотні спортсменів з усієї України з’їхалися у столицю Галичини, аби позмагатися за звання чемпіона країни серед молоді та місце у національній збірній. Серед претендентів на найвищі місця і подільські спортсмени.

Кількаразовий призер та переможець міжнародних змагань Аркадій Карцан щоб тримати себе у формі, щодня тренується по 3-4 години. Не почиває на лаврах спортсмен навіть після перемоги на чемпіонаті України, адже попереду ще важливіші змагання у Європі. Про свій досвід на всеукраїнській першості юнак розповідає як про один із найважливіших етапів підготовки до майбутніх змагань. Каже, що на чемпіонаті суперники були високого рівня, а от у фінальному двобої йому дістався не надто складний суперник.

Важкі поєдинки були і для решти спортсменів, які захищали честь нашої області у Львові. Втім, чотири медалі нашим боксерам таки вдалось здобути.

Бронзові нагороди з міста лева привезли Артур Рафаловський та Віталій Соловійчук. В результаті збірна нашої області посіла друге загальнокомандне місце, поступившись при цьому господарям турніру львів’янам.