Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені бажає хмельничанам спокою, а ректор ХНУ Микола Скиба – гарної роботи

28 Грудня 2014 19:50

Щороку читачів «ВСІМ» вітають відомі хмельничани. Цей рік не став виключенням. Всі пригадують яким був 2014 рік та загадують бажання вже на наступний. Найбільшими мріями є мир в країні, аби були здоровими рідні та панувала злагода в родинах.

РадушинськаОксана Радушинська – письменниця, ведуча програм:

– Свято Новоріччя – гарна нагода для кожного з нас озирнутися на відтинок часу в 365 днів, щоб проаналізувати пройдений шлях і намітити напрямки руху на майбутнє. Рік 2014 для українців означений колосальними змінами, болями, впевненістю, трансформацією свідомості і самоідентичності у площині не одного року, а віків. Це рік розумінням того, хто ми є, що ми можемо і чого варті. Він видався різним і неоднозначним, бо саме таким, картатим, є наше життя. Проте навряд чи хтось наважиться назвати час, який ми спільно пережили-перебороли не історичним. Проте, незважаючи на всі труднощі, я однозначно маю за що подякувати цьому відтинку свого життя. Навіть не за творчі-професійні-літературні досягнення, важливість котрих відступила на другий чи й третій план. А за можливість, не тримаючи в руках зброю, – тримати свою лінію фронту. За людей, з якими познайомилася. За нашу «Мистецьку подільську сотню». Разом ми з’їздили тисячі кілометрів Україною, дали десятки концертів у шпиталях і військових частинах, побачили тисячі очей наших захисників і зібрали для них десятки тисяч гривень. Навіть не віриться, що з деким із нашої команди я навіть не була знайома минулого року. З іншими – співпрацювали, приятелювали… Тепер ми – друзі, однодумці і рідні по духу люди! Спасибі, «сотня», за те, що ви є в моєму житті! Спасибі моїм чудовим батькам, котрі підтримують усі мої божевільні задуми і допомагають їх реалізовувати! Спасибі волонтерам і благодійним організаціям, військовим, медикам, журналістам, соціальним працівникам, творчим людям, благодійникам, з якими ми разом не пробули цей рік, а прожили його! Що ж до побажань, то переконана – цього року традиційні привітання «З Новим роком! З новим щастям!» поступляться найголовнішому побажанню – МИРУ!

КийовДмитро Кийов – начальник Управління Державтоінспекції УМВС України в Хмельницькій області:

– Для мене Новий рік це родинне свято, тому буду святкувати його зі своєю сім’єю. Хочу привітати всіх жителів області з Новим роком та Різдвом Христовим. Побажати міцного здоров’я, добробуту у ваших домівках, мирного неба, нехай всі мрії збуваються. Будьте уважними як в житті, так і на дорозі.

СкибаМикола Скиба – ректор Хмельницького національного університету:

– Для мене це сімейне свято, ми завжди його святкуємо в сімейному колі. Цього року нічого не зміниться. В університеті в зв’язку з тим, що йде війна  ми ніяких таких свят не проводимо, окрім дитячого ранку. Хотілося би привітати всіх освітян, всіх хмельничан з Новим роком, побажати добра здоров’я, злагоди, благополуччя в родинах, спокою, миру в нашій країні і віри в нашу перемогу. Ми дійсно переможемо! Побажати хочу, щоб молодь мала прекрасну роботу, я вважаю, що ті починання уряду складні, але вони на правильному шляху, і я думаю, що ті мрії які в нас були збудуться.

БанашкоОлександр Банашко – лідер гурту «Безодня”:

– Новий рік для мене асоціюється з дитячими спогадами, смачними стравами та присутністю святкової магії, яка тримає довго в стані легкої ейфорії. Усім бажаю цього відчуття! Святкувати буду цього року буду вдома, адже саме в домашній атмосфері можна поринути у дитячо-казкові спогади. Вітаю усіх з новим початком, кращих, потрібних нам подій.. Бажаю кожному зуміти налаштувати і налагодити своє життя в правильне, корисне русло. Випромінюйте світлі емоції і пам’ятайте, що думки матеріалізуються)!

ШайдаВіктор Шайда – громадський активіст, співак:

– Такого відчуття і сприйняття Нового року, як в дитинстві, звісно вже немає. Більше того, для артиста це нагода трохи підзаробити, тому часто-густо в Новорічну ніч усі відпочивають, а ми працюємо. Наступаючі новорічні свята будуть особливими: скромними, без розмаху, без феєрверків. Будуть символічні подарунки для дітей, також передамо гостинці для наших захисників – справжніх Героїв. Як завжди на Різдво всією родиною поїдемо до моїх батьків, трохи поспілкуємося в колі рідних людей. Читачам “ВСІМ” зичу радості і миру, віри у власні сили та добробуту і затишку в оселі.

МерленіІрина Мерлені – олімпійська чемпіонка, начальник управління молоді та спорту:

– Цей рік для всіх був складним, ті події які відбувалися в державі торкнулися всіх. Сподіваюся, що наступного року в країні буде мир та спокій. Цього я бажаю всім в першу чергу. Також хочу побажати міцного здоров’я, творчих натхнень, здійснення всіх мрій, добробуту та благополуччя.

Раніше, Новий рік відзначала у різних місцях. Цього року буду святкувати вдома у колі родини. Приїде мій брат зі своєю сім’єю. У нас буде велика ялинка, багато іграшок, обов’язково будемо всі класти взуття під ялинку, особливо мої діточки. Будемо з дітками загадувати бажання, тому що вони хочуть, аби Дід Мороз приніс їм багато подарунків.

Фото – vsim.ua

Джерело: "ВСІМ"