У Хмельницькому покажуть прем’єру офісного трилера Жорді Гальсерана

10 Січня 2015 17:36
vsim.ua

vsim.ua

Хмельничан та гостей міста запрошують до Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені Старицького на виставу «Метод Грьонхольма, або Терміново потрібен»

П’єса іспанського драматурга Жорді Гальсерана за період з 2003 року (року першої постановки) набула популярність не лише в Європі, але й в багатьох країнах всього світу. На сцені Хмельницького театру схожу драматургію  глядач побачить вперше. Тематика дуже актуальна для сьогодення. В час, коли в країні економічна криза, і насувається масове скорочення, боротьба за працевлаштування йде несамовита.

-Вистава в постановці Дмитра Гусакова відображає витончену боротьбу кар’єристів за «місце під сонцем», – розповідає керівник літературно-драматичною частиною театру Марина Бортник-Гулевата. – Метод Ісайя Грьонхольма – це специфічний спосіб, розроблений спеціально для відбору кадрів на роботу в престижну фірму. Основна мета методу, відтворивши різні ситуації, спровокувати претендентів на емоції, які відкривають суть їхніх характерів.  Темпоритм вистави не дасть глядачу засумувати. Події відбуваються в тісному ланцюжку, в якому відповіді провокують ще більш вагомі запитання. Вистава змусить задуматись над реаліями життя.

Характери героїв підібрані так, що в них з легкістю впізнаєш знайомих, чи, навіть, себе самого. Ролі виконують: Фернандо – з.а.України Микола Валівоць, Мерседес – Елла Санько, Енріке – заслужений артист України Степан Бортнічук, Карлос – Тарас Юровський.

Більш детально про цю виставу та інші культурно-мистецькі події Хмельницького на moemisto.ua/km

Джерело: "ВСІМ"