Сільські ради Волочиського району приєдналися до Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

13 Січня 2015 13:20
rdabershad.gov.ua

rdabershad.gov.ua

Нещодавно відбулися чергові сесії Копачівської та Яхнівецької сільських рад Волочиського району, на яких розглядалось питання участі громади, сільської ради в Проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду, фаза – ІІІ», що фінансується Європейським Союзом.

В роботі сесії брали участь координатор обласного ресурсного центру громад Клепач І.В., керуюча справами районної ради, координатор районного ресурсного центру О.Трачук, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, координатор районного ресурсного центру громад В.Кокошко.

Присутні переглянули документальні фільми щодо результатів впровадження даного проекту у Волочиському районі та на Україні загалом. Координатор обласного ресурсного центру громад І.Клепач детально розповів про проект та відповів на усі запитання депутатів.

Депутати обох сільських рад одноголосно підтримали пропозицію співпраці з Проектом ЄС/ПРООН та уповноважили сільських голів підписати Угоду про партнерство між Програмою розвитку ООН та їхніми сільськими радами.

В Копачівській сільській раді відібрано і затверджено основною громадою, де буде діяти проект, село Лозова, резервним вибрано село Копачівка. В Яхновецькій сільській раді основне село Яхнівці, село Лонки – резервне.

У відповідності з прийнятим сесією рішенням, Копачівським сільським головою Джусем В.М. та Яхновецьким сільським головою Шевчук Л.О. підписана Угода про партнерство між Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду, фаза –ІІІ» та Копачівською і Яхновецькою сільськими радами.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА

Джерело: ЗУНР. ІНФО