Громада міста Хмельницького провела в останню путь Героя – Дмитра Іваха

25 Січня 2015 19:20
proskurov.info

proskurov.info

Більше трьох тисяч хмельничан прийшли на майдан Незалежності, аби попрощатися з нашим земляком, вірним обов’язку та честі сином українського народу, справжнім патріотом, безстрашним мужнім чоловіком, військовослужбовцем 95-ї аеромобільної бригади, старшим лейтенантом Дмитром Івахом, який став на захист єдиної та незалежної Української держави і віддав за неї найдорожче – своє життя.

Від самого початку антитерористичної операції він боронив рідну землю від загарбників, був неодноразово поранений, але щоразу після лікування повертався у зону бойових дій на допомогу своїм бойовим товаришам, на захист України.

У хвилині мовчання хмельничани схилили голови перед світлою пам’яттю героя – Дмитра Анатолійовича Іваха.

«Усвідомлюючи всю безповоротність утрати – ми єднаємось, щоб розділити з осиротілою родиною цей важкий тягар, чим тільки можливо полегшити його. Низько кланяємося та дякуємо батькам, за те, що виховали свого сина справжнім чоловіком і патріотом. Поділяємо ваш біль, скорбимо і сумуємо разом із вами. Дмитро назавжди залишиться в пам’яті хмельничан достойним сином свого народу, який не на словах, а на ділі любив свою Вітчизну і не пожалів життя для її захисту від ворога. Добра і світла пам’ять про тебе, Дмитре, ніколи не згасне у наших серцях», – сказав під час мітингу заступник міського голови Григорій Давиденко.

Щиро про відданого сина української держави Дмитра Іваха говорили також перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин, голова обласної ради Іван Гончар, командир роти 95-ї аеромобільної бригади, майор Олег Путніцький.