Цьогоріч у Хмельницькому планують встановити 9 нових світлофорів

26 Січня 2015 14:00
versii.if.ua

versii.if.ua

Про це “Незалежному громадському порталу” повідомив начальник відділу організації безпеки дорожнього руху управління житлово-комунального господарства міської ради Олександр Ковальчук.

За його словами, світлофори з’являться на вулицях: Старицького (біля будинку побуту у мікрорайоні Ружична), Чорновола (зупинка ветлікарня), Панаса Мирного (у районі провулку Панаса Мирного), Толстого (пішохідний перехід до військової частини А0553); на перехрестях: вулиць Вінницької і Кошарської (мікрорайон Лезневе), Красовського і Толбухіна, Кам’янецької і Димитрова (зупинка бібліотека Хмельницького національного університету).

“На мою думку, по вулиці Кам’янецька варто б всі нерегульовані перехрестя зробити регульованими, областувавши їх світлофорами”, – сказав Ковальчук.

Він зазначив, що остаточне рішення з облаштування світлофорів мають затвердити депутати міської ради на сесії. Потреба коштів на встановлення нових світлофорів становить 2,5 млн. грн.

Довідка НГП. У 2014 році комунальники змінили у Хмельницькому 120 світлофорів на світлодіодні, які у 4-5 разів менше споживають електроенергії. Також на 5 перехрестях облаштували 5 світлофорних об’єктів.