Анонс: гаряча телефонна лінія з обласним військовим комісаром 3 лютого

30 Січня 2015 22:38

линияДізнайтеся, чому можуть мобілізувати вас, ваших рідних, знайомих, та чи потраплять вони в АТО. На запитання щодо четвертої хвилі мобілізації відповідатиме обласний військовий комісар Хмельниччини, полковник Сергій Присяжнюк.

Медіа-корпорація “Є” започатковує новий соціальний проект “Гаряча телефонна лінія” – мешканці Хмельницької області зможуть поставити представникам влади актуальні запитання та одразу ж отримати на них відповіді. Темою першої “гарячої телефонної лінії” стане чергова хвиля мобілізації в Україні.

14 січня Президент України Петро Порошенко підписав указ щодо часткової мобілізації, яка уже розпочалася. Саме тому до діалогу ми запросили військового комісара Хмельницького обласного військового комісаріату полковника Сергія Присяжнюка. Також на запитання відповідатимуть його заступники з мобілізаційної роботи, соціального захисту та по роботі із особовим складом і громадськістю.

Поставити свої запитання ви можете з мобільного телефону за номером (067)-380-77-60, також ми прийматимемо дзвінки за номером стаціонарного багатоканального телефону (0382) 655-601.

Окрім того, залишайте запитання у спільнотах Медіа-корпорації “Є” у соціальних мережах “Вконтакті” та“Facebook”, в коментарях під цією новиною або надсилайте на електронну скриньку: hotline@ye.ua.

“Гаряча телефонна лінія” із керівництвом Хмельницького обласного військового комісаріату відкриється у вівторок, 3 лютого, і триватиме протягом однієї години: з 15:00 до 16:00. За ходом діалогу із військовими ви зможете стежити під час прямої відео та текстової трансляцій на сайті “Газети “Є”.