Сергій Присяжнюк: Два військові комісари, які не поїхали в зону АТО, вже звільнені

4 Лютого 2015 16:30
ye.ua

ye.ua

Із 14 військових комісарів Хмельницької області 11 вже були в зоні АТО.

Про це під час гарячої лінії з питань мобілізації повідомив військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату полковник Сергій Присяжнюк. На запитання читачів він відповідав зі своїм заступником по роботі з особовим складом та громадськістю підполковником Володимиром Гучком.

Відповідаючи на запитання про те, чи поїдуть комісар та його заступник теж у зону АТО, як і більшість чоловіків області, Сергій Присяжнюк відповів, що у свої 56 років уже двічі був у гарячих точках АТО.

«Я особисто був двічі в зоні АТО. Основна маса людей, які мобілізовані на Хмельниччині, не перебувають в зоні АТО, вони лише призвані у Збройні Сили України (ЗСУ). Я ж був у більшості гарячих точках: в Луганській області, Старобєльську, і Дебальцево», – зазначив Сергій Присяжнюк.

Він також повідомив, що два воєнкома не поїхали в зону АТО, і на даний час вони вже звільнені з лав ЗСУ і не проходять військову службу.

«Стосовно пана Гучка: він написав рапорт, щоб піти добровольцем, але хтось же має й проводити мобілізацію! Я вам скажу, що це значно важче, ніж перебувати в зоні АТО», – пояснив Сергій Присяжнюк.