«Учитель року – 2015»: переможці відомі

7 Лютого 2015 19:12
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Завершився другий (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2015». Його мета – виявлення та підтримка творчих освітян, підвищення їхнього професійного рівня, популяризація педагогічних здобутків. Цьогоріч своєрідний іспит складали вчителі української мови та літератури, правознавства, хімії та образотворчого мистецтва. Загалом фахову майстерність, творчість, новаторство у викладанні предмета демонстрували 96 «сівачів доброго, розумного, вічного».

Конкурс проходив у три тури на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітніх навчальних закладів міста Хмельницького. Його учасники презентували власні методичні напрацювання, виконували фахову роботу в режимі он-лайн, захищали освітні проекти, проводили практичні заняття та їх аналізували.

Як зазначили організатори і члени журі, вчителі засвідчили високий рівень фахової підготовки, сучасне бачення своєї ролі в освітньому процесі, мобільність і креативність.

khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

На урочистому закритті конкурсу кращих із кращих педагогів привітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, директор Департаменту освіти і науки ОДА Олег Фасоля, ректор Хмельницького ОІППО Віктор Берека, голова обкому профспілки працівників освіти і науки Анатолій Яримюк. Вони вручили переможцям і призерам дипломи і грошові винагороди.

Отож перемогу в цьогорічному конкурсі вибороли: Бекас Андрій Леонідович, учитель ліцею №17 м. Хмельницького (правознавство), Джула Любов Степанівна, вчителька ліцею №17 м. Хмельницького (образотворче мистецтво), Зима Наталія Володимирівна, вчителька Технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами ім. А. Мазура м. Хмельницького (хімія), Чехомова Оксана Леонідівна, вчителька Мацьковецької ЗОШ І-ІІ ст. Хмельницького району (українська мова та література).

Переможці представлятимуть Хмельниччину на заключному етапі Всеукраїнського конкурсу, що відбудеться у березні-квітні 2015 року.