Міністр молоді і спорту посприяє реконструкції стадіону

1 Березня 2015 15:30
wikimapia.org

wikimapia.org

Міністр молоді і спорту Ігор Жданов здійснив перший робочий візит на Хмельниччину. Столичний гість відвідав кілька спортивних об’єктів обласного центру, зокрема, обіцяв посприяти у реконструкції стадіону «Поділля».

Спершу Ігор Жданов завітав до обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Там він оглянув басейн, та відвідав 3 турніри зі спортивної гімнастики, вільної боротьби і легкої атлетики. Міністр побажав підростаючому поколінню досягти олімпійського п’єдесталу. Хоча зробити це буде складно з огляду на фінансові труднощі.

У порівнянні з минулим роком фінансування спорту зросло. Однак знецінення гривні ставить під загрозу зриву відрядження спортсменів за кордон.

Далі Жданов оглянув стадіон «Поділля». Нагадаємо, Хмельницький –  єдиний обласний центр в Україні, де немає повноцінних умов для змагань легкоатлетів. Реконструкція почалася ще 2 роки тому, однак її так і не  завершили.

Бігові доріжки потребують синтетичного покриття. Сектор для метання і взагалі доведеться демонтувати – некваліфіковані майстри встановили не сітку, а грати. Це могло призвести до травмування. Директор стадіону сподівається почати новий етап реконструкції навесні.

Міністр побажання вислухав і обіцяв допомогти.

Джерело: 33 канал