Загородний попрощається з Симчишиним і Стебло та за місяць сформує нову команду

8 Березня 2015 23:35
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Новопризначений голова Хмельницької облдержадміністрації Михайло Загородний пообіцяв за місяць сформувати свою команду.

Про це він заявив в інтерв’ю “Незалежному громадському порталу”, яке скоро буде опубліковане на сайті.

“Команду будуватиму за принципом професіоналізму, патріотизму та ефективності. Це люди, яких я знаю. Це – менеджери, котрі добре обізнані з конкретними ділянками роботи. Квотних призначень на посад не буде”, – запевнив високопосадовець.

Загородний зауважив, що від заступників колишнього голови ОДА Леоніда Пруса чекатиме заяв на звільення, згідно з законодавчими процедурами. А вже 10 березня готовий направити до Кабміну подання на нових заступників.

“Всі заступники – це нові люди. Також це стосуватиметься призначень на посади голів райдержадміністрацій. Сподіваюся протягом місяця завершити процес формування своєї команди”, – сказав він.

Голова ОДА додав, що затвердження голів РДА на Хмельниччині відбуватиметься у два етапи: спочатку нових керівників призначатимуть у ті райони, в яких керують виконувачі обов’язки голів РДА або заступники.

“Моє завдання створювати умови, показувати напрямок, заставляти всіх працювати, а не зробити роботу за всіх”, – пояснив Загородний.

Як писав НГП, 6 березня 2015 року Президент Петро Порошенко призначив  Михайла Загородного головою Хмельницької облдержадміністрації.