Музичну школу в центрі Хмельницького прикрасять графіті

10 Березня 2015 21:21
Фото з ФБ Андрія Зоіна

Фото з ФБ Андрія Зоіна

Одну з стін Хмельницької дитячої музичної школи №1, що на вул. Проскурівській, 18, прикрасять сучасним тематичним графіті.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів організатор фестивалю “Республіка” Андрій Зоін.

Також він показав ескіз майбутнього малюнку. На ньому зображено музичний інструмент схожий на орган.

Директор музичної школи Микола Бухта схвалює цю ініціативу.

“Мені цей ескіз подобається однозначно. Повністю підтримую цю ініціативу. Ми вже більше десяти разів зафарбовували цю стіну – хулігани там постійно пишуть всякі неподобства. Сподіваюсь, коли там буде такий насичений і гарний малюнок рука ні в кого не підніметься його псувати”, – сказав він у коментарі НГП.

Ініціатор створення малюнку Андрій Зоін зазначив, що графіті буде приурочене до ювілею музичної школи і стане своєрідним подарунком – 27 квітня їй виповнюється 80 років.

“Малюнок подобається музичній школі, та управлінню культури, за нього проголосували 300 людей у соц.мережі фейсбук. Тепер лишилось отримати дозвіл від архітектури міста, але я не бачу підстав які б завадили нам його намалювати. Тож скоро малюнок з’явиться на стіні ”, – каже Андрій Зоін.

Наразі його допис у фейсбуці набрав майже 300 вподобань.

Цікаво, що в коментарях люди відгукуються лише схвально, ніхто не проти музичного графіті на центральній вулиці Хмельницького.