Народний депутат, екс-губернатор Донеччини Сергій Тарута відвідав Хмельницький

10 Червня 2015 16:56

1433921341_f_5216203891420453940На запрошення громадського об’єднання “Нова економічна політика” Сергій Тарута зустрівся з підприємцями Хмельниччини і розповів про стан економіки на Сході країни та як будувати бізнес у часи війни.
Розмова вийшла про наболіле та варто зазначити, що Сергій Тарута під час зустрічі детально відповідав на досить гострі питання аудиторії.
Вести бізнес в країні зараз вкрай важко. Сергій Тарута поділився з подільськими підприємцями маневрами ведення гри. При цьому відомий бізнесмен переконує – не варто чекати на швидке вирішення збройного конфлікту. Потрібно залучити можливості аграріїв і підприємців щоб згладити конфлікт в неспокійному Донбасі. Адже вже зараз там відчувається значний брак продовольства.
“Если мы, не решим проблему на Донбасе, то она прейдет в каждую область, в каждый дом. Если мы, не будем помогать – то других средств там нет. Люди голодают, мирные районы постоянно обстреливают и уничтожают. И сообщают людям что это украинци и потому уровень ненависти к украинским карателям пронизывает все слои населения.”
Сергій Тарута бачить два шляхи ефективного вирішення конфлікту на Донбасі. Перше це створення ефективних і боездатних силових структур, друге – це діалог.
Також нардеп закликав підприємців бути активними, не тільки у соціальній сфері, а і у політичній.
Ще декілька місяців тому великі агровиробники та підприємці Хмельниччини об’єднали зусилля для ведення успішного бізнесу в непростих умовах. ГО «Нова економічна політика» взяла собі за мету розвивати сільськогосподарську галузь як прибутковий сегмент економічного потенціалу Хмельниччини.