У Хмельницькому презентують виставку одеського фотографа

15 Червня 2015 10:27

1434346962_11393244_740025649439204_2087490191517369783_nУправління культури і туризму міської ради, Національна спілка фотохудожників України та Хмельницький музей-студія фотомистецтва 18 червня запрошують на виставку «Заглиблення в себе». Автор робіт – одеський фотограф Анжела Надєжда. Фотографією займається з 2006 року. Член Національної спілки фотохудожників України, АFIAP (Художник Міжнародної Федерації фотографічного мистецтва). Переможниця конкурсів «Портрет» та «Комп’ютерне мистецтво», призер українських фотоконкурсів, в тому числі Національного конкурсу ім.Степана Назеренко «Фотопортрет», «Образ жінки у фотомистецтві», «Болгарські мотиви», «Планета дітей», «Моя улюблена фотографія», учасник і призер 150-ти міжнародних і національних фотоконкурсів. Учасник інтернаціонального фотофестивалю Knokke-Heist (Бельгія). Нагороджена дипломами та спеціальними призами «Блакитна стрічка» FIAP, Міжнародної фотографічної організації ISF (Образ без кордонів), Аmala Plague- 50th Dum Dum Salon (Калькутта). Має золоті, срібні, бронзові медалі FIAP і медалі міжнародних салонів (Іспанія, Люксембург, Словаччина, Болгарія, Аргентина, Сінгапур, Україна, Гонконг, Польща, Франція, Чехія, Туреччина, Сербія, Індія, Англія, Австрія, Австралія, Угорщина, Німеччина), Гран Прі – Сан-Себастьян (Іспанія).

На світлинах експозиції «Заглиблення в себе» зображені діти. Вони не завжди однаково щасливі, як би цього не хотіли батьки. У них є свої настрої, що змінюються від смутку до веселості, свої мрії і простори. Не всі люди гламурно красиві, але у кожного з них є своя неповторна приваблива риса. Їхні почуття, емоційні стани різнобарвні і непередбачувано мінливі.
Примарність і конкретність, туман і ясність, світло і тінь, сон і дійсність, пристрасть і ніжність, трагічність і комічність – все це живе в фотосвіті фотохудожниці Анжели Надєжди.

Відкриття експозиції о 16.00.