Міністр Соціальної політики відвідав випуск Хмельницьких прикордоників

20 Червня 2015 09:21

1434722699_4Сьогодні голова обласної ради Іван Гончар вітав випускників Національної академії Прикордонної служби України імені Б.Хмельницького, які отримали кваліфікацію інженерів автотранспорту, юристів та філологів.

Це вже другий випуск студентів. У минулому році Академія провела перший випуск студентів-фахівців бакалаврського рівня вищої освіти – 144 випускники наразі працюють в установах і організаціях України.

Цьогоріч під час урочистої церемонії дипломи отримав 201 молодий фахівець: 117 бакалаврів, 84 спеціалісти та магістри, з яких 35 випускників отримали дипломи з відзнакою.

«Ви є майбутнім нашої держави та української нації. Сьогодні не лише ваша доля у ваших руках, а й доля нашої рідної неньки-України. Ваші розум та вміння сучасно мислити потрібні для побудови сильної європейської держави», – зазначив Іван Ярославович і висловив слова щирої вдячності усім викладачам за гарні результати навчання сьогоднішніх випускників та подякував батькам за патріотичне виховання своїх дітей.

На завершення вітального слова керівник області побажав кожному випускнику подальших професійних успіхів на благо України.
Окремим представникам професорсько-викладацького складу Іван Гончар вручив Грамоти обласної ради та подарунки.

Випускників із хвилюючою радісною подією у їх житті привітав також Міністр соціальної політики України Павло Розенко, який перебував у цей день на Хмельниччині з робочим візитом. Посадовець відзначив як позитив існування в Україні такого навчального закладу, що посилює прикордонну службу й водночас навчає цивільним професіям.