У Хмельницький на два місяці переїхали гігантські крокодили та парагвайська анаконда

16 Липня 2015 11:49

КРОЛОДИЛУ кінотеатрі імені Шевченка представили понад 60 видів екзотичних тварин. Це – гігантські крокодили, пітони, черепахи, павуки… Окрасою виставки стала парагвайська анаконда, яку годують кроликами.

Хмельничани мають чудову нагоду побачити та сфотографуватися з більш як 60 видами екзотичних тварин. Подивитися на заморських гостів щодня приходять як маленькі, так і дорослі. Більшість тварин охоче йде на контакт з відвідувачами, викликають купу позитивних емоцій.

Організатори вистави «Світ джунглів» розповідають, що почали свою діяльність, маючи лише 8 видів тварин.

– Нашій зоовиставці вже 16 років, з кожним роком ми постійно ростемо, кількість наших вихованців весь час поповнюється. За ці роки ми об’їздили більшість областей України, де щоразу нас охоче відвідують як постійні гості, так і нові люди, – ділиться організатор виставки Малік. – Ми намагаємося максимально покращити умови проживання, всі тварини оточені турботою та увагою з боку співробітників. Щодня прибираємо акваріуми та тераріуми, ретельно підбираємо харчування.

Однією з найбільш унікальних тварин, що представлено на виставці, є парагвайська анаконда, яка розростається до 3 метрів. Основна відмінність в її забарвленні полягає у відсутності білих очок в бічних плямах.

– Свою анаконду ми годуємо кроликами, яких вона сама душить, їй вистачає 2-3 на місяць, – розповідає доглядач за тваринами.

«Світ джунглів» працює щодня з 10.00 до 22.00. Виставка продовжиться до 7 вересня.

зміяКаліфорнійська королівська змія не переносить спеки та харчується дрібними гризунами.

анакондаПарагвайська анаконда – рідкісний вид

ящірСиньоязикий сцинк – поєднання змії та ящірки. Голова і тулуб сцинка дуже схожі до зміїного, а від ящірки рептилія успадкувала лапи.

жабаЖаба-ага – друга з найбільших жаб у світі після жаби Бломберга.

Павук-птахоїд – найбільший павук у світі, що живиться птахами, однак отрута не є шкідливою для людини.павук

равликравлик Ахатина відомий своїми великими розмірами та потребує постійної вологи в тераріумі.

гризуниДегу – дрібні гризуни, що ззовні нагадують шиншилу або морську свинку
Вікторія Барицька