Хмельничан запрошують взяти участь у конкурсі «мобільних» фільмів

27 Липня 2015 15:50

словаВ Україні відбудеться конкурс «кишенькових» фільмів – роликів та стрічок, знятих на мобільний телефон або за допомогою інших сучасних гаджетів.

Фестиваль пройде у рамках Європейського дня мов. Метою конкурсу є бажання привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширення культурного різноманіття і заохочення до вивчення мов.
Аби взяти участь, необхідно надіслати організаторам свій фільм, знятий мобільним телефоном або фотокамерою, тривалістю від 30 секунд до 10 хвилин. Змонтувати його можна з використанням звукових доріжок. Про це пише сайт Zik. Обов’язковою умовою є наявність у ролику щонайменше три із запропонованих українських слів, які мають іноземне походження:
бакенбард, бізнес, гітара, кастаньєти, маскарад, повидло, рандеву, робот, часопис, шинка, шлюб.
Переможець може отримати сертифікат на подорож до однієї з європейських країн. Автори інших стрічок отримають від журі конкурсу заохочувальні призи. Кінцевий термін подачі фільмів до 10 вересня 201 року.
Останній термін подачі фільмів: 10 вересня 2015 року. Докладніше про умови конкурсу можна дізнатись за посиланням:http://kyiv.czechcentres.cz/_sys_/FileStorage/download/23/22149/mini_films_reglament_a5.pdf