ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

27 Липня 2015 10:43

_Osvityani_Hmelnichchini_zvernulisya_do_rosiyskih_koleg_iz_prohannyam_donesti_pravdu_pro_podiyi_v_Ukrayini_1_2015_07_14_11_09_26На Хмельниччині третю добу міліція шукає двох в’язнів-втікачів. Розшукуються Роман Гадзіна, 1978 року народження, уродженець та мешканець смт Чемерівці. Заарештований за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.296, ст.15 ч.1, ст.152, ч.3 ст.152, ч.2 ст.162 КК України; Денис Ничипорук, 1992 року народження, уродженець с.Китайгород Кам’янець-Подільського району. Засуджений за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України, до 4 років 3 місяців позбавлення волі.

Як відомо, 25 липня в Хмельницькому районі Хмельницької області під час планового етапування на станції Скібнево скоїли втечу шестеро засуджених. В’язні вчинили напад на варту, поранили двох конвоїрів та заволоділи їх табельними пістолетами.

У Хмельницькому у серпні стартує набір у нову поліцію. Аваков: “Набір в нову патрульну поліцію Хмельницького стартує в серпні (дату оголошу трохи пізніше). Буде набрано 250 курсантів – майбутніх поліцейських патрульних”.

Нагадаємо, що у хмельницькому міськвідділі зареєстровано 35 осіб, які прийшли дізнатися про роботу у новій патрульній поліції.

В окремих мікрорайонах Хмельницького у неділю пройшовся град у розмір зі сливку. Рясний дощ з градом випав у мікрорайні Гречани та селі Олешин. На садибах у Гречанах вода залила під’їзди та гаражі.

З 27 липня синоптики прогнозують послаблення спеки та невеликі дощі. “Африканська” спека збережеться у південних і східних областях.

На Хмельниччині найбільше абітурієнтів хочуть стати психологами, найменше йдуть на технічні спеціальності. У Хмельницькому національному університеті найпопулярнішими серед вступників виявилися комп’ютерні спеціальності та менеджмент. Найменше подавали документи на технічні спеціальності, зокрема зварювання, інженерну механіку, машинобудування.

У Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка значно популярніші гуманітарні науки. Більшість вступників обрали для навчання психологію, історію, іноземну філологію та фізичне виховання.