У Нетішині правоохоронці на собі перевірили безпечність дитячих атракціонів

31 Липня 2015 10:51

У Нетішині правоохоронці на собі перевірили безпечність дитячих атракціонівВіднедавна центральним місцем відпочинку дітей та молоді міста енергетиків став мотузковий парк. Працівники Нетішинського міськвідділу міліції проінспектували парк та перевірили безпечність атракціонів на собі. Про це повідомляють у прес-службі УМВС України в Хмельницькій області

Ось уже близько місяця маленькі та дорослі нетішинці мають прекрасну нагоду цікаво та з користю для здоров’я проводити час, долаючи смуги перешкод у мотузковому парку міста. Користь від таких атракціонів важко перебільшити: розташовані вони на відкритому повітрі у мальовничому сосновому парку, де завжди прохолодно й багато свіжого повітря.

У Нетішині правоохоронці на собі перевірили безпечність дитячих атракціонів У Нетішині правоохоронці на собі перевірили безпечність дитячих атракціонів

Зрозуміло, що дотримання безпеки в такому досить екстремальному місці є питанням принциповим. Тому перевірити безпечність паркових атракціонів місцеві правоохоронці вирішили на собі. Міліціонери спочатку поспілкувалися з інструкторами та адміністраторами, а потім і самі пройшли найскладнішим маршрутом канатної дороги.

Професійні інструктори, які обслуговують парк, запевнили, що дані атракціони є максимально безпечними, із кожним відвідувачем перед початком проходження траси проводиться інструктаж, одягається необхідне спорядження: шолом, рукавиці, система страховки та карабін. Проводжають та зустрічають учасника інструктори парку, за бажанням вони можуть і супроводжувати дитину під час проходження маршруту.