ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

12 Серпня 2015 12:52
tomenko.ua

tomenko.ua

Призначено першого заступника голови Хмельницької ОДА. 10 серпня голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний підписав розпорядження, яким призначив на посаду першого заступника голови Хмельницької ОДА Василя Процюка,

Василь Процюк народився 5 лютого 1959 року в селі Муховець Вишнівецького району Тернопільської області. Свій трудовий шлях, згідно з біографії, яка оприлюднена на сайті Хмельницької ОДА, розпочинав на Закарпатті, де в 1978 році працював  інженером по нормуванню праці Виноградівської райсільгосптехніки. У 1986 році закінчив Кам’янець-Подільський сільськогосподарський інститут. Був депутатом Городоцької, Летичівської, Кам’янець-Подільської районних рад ( III, IV, V, VI скликань). У 1988-1997 році був головою колгоспу ім. Димитрова в селі Великий Карабчиїв Городоцького району. В в 2002-2004 роках очолював Летичівську районну державну адміністрацію. Із 2005 року до призначення першим заступником голови Хмельницької ОДА, був керуючим Хмельницького представництва товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ЛАН».

Уряд виділив на будівництво другої нитки Чернелівського водогону 11 мільйонів гривень. Згідно із постановою Кабінету Міністрів України №543 від 3 серпня Хмельницькій області виділено 11,5 мільйона гривень. Переважну більшість цих коштів спрямовано на будівництво другої черги водогону від села Чернелівка Красилівського району до Хмельницького.

Нагадаємо, що рішенням 51 сесії Хмельницької міської ради “Про внесення змін та доповнень до бюджету міста Хмельницького на 2015 рік” № 31 від 15 липня на будівництво другої черги Чернелівського водогону від села Чернелівка Красилівскього району до Хмельницького виділено більше 6 мільйонів гривень. «Це дасть можливість впродовж 2015 року побудувати ще 3 кілометри водогону. Сьогодні вже побудовано і працює у двотрубному вимірі 12,9 км Чернелівського водогону із загальної протяжності 34 км», – повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.

На Кам`янеччині є тепер “Район мрій”. Перетворити свій мікрорайон на район мрії взялися мешканці Польських фільварків. Три активістки наприкінці липня зареєстрували власну громадську організацію, яка замість куп сміття і занедбаних територій прагне бачити у дворах, скверах, на дитячих майданчиках яскраві клумби з квітами, відремонтовані й чисті тротуари, новенькі гойдалки. Наталія Григораш, Діана Ткачук і Яна Журенко – вирішили назвати ГО “Район мрій”.

“Ми хочемо самі брати участь в упорядкуванні нашого мікрорайону та міста, а також залучати до цієї справи друзів, однодумців, пересічних кам’янчан. Коли на Польських фільварках почали відновлювати дитячий майданчик, мешканців району попросили долучитися до цієї ініціативи. Зголосилися чимало людей. За короткий час спільними зусиллями зробили майданчик для дітей. І якби кожен мешканець міста бодай посадив одну квіточку чи підняв торбинку з-під ніг, ми б потопали в квітах і пишалися охайністю вулиць”, – розповідають організатори.