ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

17 Серпня 2015 11:52
tomenko.ua

tomenko.ua

З 15 серпня вступили в дію нові тарифи на вивезення твердих побутових відходів для мешканців Хмельницького. За новими тарифами вивіз сміття для мешканців будинків з функціонуючим сміттєпроводом та споживачів, які самостійно утримують контейнери коштуватиме: 7,49 – для мешканців багатоквартирних та одноквартирних будинків з наявністю усіх видів благоустрою (було 5,29); 7,97 – для власників будинків приватного сектору (було 5,64).

Хмельничанам, які користуються контейнерами на майданчиках в місцях загального користування, новий тариф становить 8,6 гривен (для жителів багатоквартирних та одноквартирних будинків з наявністю усіх видів благоустрою) та 9,15 гривень (для мешканців приватного сектору).

На Дністрі будують нову водолазно-рятувальну станцію. В селі Устя Кам’янець-Подільського району з’явиться водолазно-рятувальне відділення. Нині будівництво знаходиться в активній фазі, у новій збудованій будівлі станції здійснюються оздоблювальні роботи, а за допомогою важкої інженерної техніки Міністерства оборони України проводиться планування території та розчищення місця для спуску плавзасобів на воду.

Ця рятувальна станція дасть змогу забезпечити безпечний відпочинок людей на річці Дністер, адже протяжність річки на території Хмельницької області – близько 160 кілометрів.

Із 43 хмельничан, які брали участь в АТО, лише семеро знайшли роботу. Як повідомили в обласній службі зайнятості, військові працюють на ТОВ “НЕЙЛ” – налагоджувальником холодноштампувального устаткування, ДП “НОВАТОР” – фрезерувальником та обрубувачем, ТОВ “Бембі” – механіком; двоє – набувають актуальних для місцевого ринку праці професій слюсаря з механоскладальних робіт та електрозварника на автоматичних та напівавтоматичних машинах.

Ще троє чоловіків беруть участь у громадських роботах в Управлінні праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради, де виконують роботи з оформлення та упорядкування документації, а також проводять роз’яснювальну роботу про надання субсидій жителям місті.

Загалом, у зоні АТО виконують завдання близько 7 тисяч військовослужбовців із Хмельниччини.