ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

19 Серпня 2015 12:54
tomenko.ua

tomenko.ua

Президент розширив межі парку-пам’ятки мистецтва у Красилівському районі.Президент України підписав Указ “Про території та об’єкти природно-заповідного фонду загальнодержавного значення”. Згідно документа, мають бути змінені межі парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення “Антонінський парк”, що на Касилівщині.

“До території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення “Антонінський парк” погоджено в установленому порядку включення 4,55 гектара земель за рахунок земель комунальної власності Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької області”, – йдеться в Указі.

Упродовж трьох місяців Кабінет Міністрів має забезпечити переоформлення охоронного зобов’язання щодо парку-пам’ятки “Антонінський парк” у зв’язку зі зміною його меж.

З передової повернулися хмельницькі борці з економічною злочинністю. Це було вже друге відрядження даного підрозділу у зону проведення антитерористичної операції

Як повідомили у прес-службі УМВС в області, хмельницькі правоохоронці несли службу прямо на лінії розмежування між окупованою та звільненою територіями.

Серед завдань, які довелось виконувати, – протидія контрабанді, допомога місцевим правоохоронцям, попередження та розкриття економічних злочинів.

Про високий рівень професійної майстерності хмельницьких міліціонерів свідчить подяка, яка надійшла на ім’я начальника УМВС Миколи Семенишина від представників місцевої влади.

Кам’янець-Подільський представить Україну на всесвітньому арт проекті.

Кам’янець-Подільський – перше в Україні місто, що представляє нашу державу на Google Street Art Project.

Крім того, фестиваль на цьому всесвітньому проекті – єдиний, наголошують організатори.

Перший фестиваль відбувся 2011 року. Цьогоріч “Республіка” відзначить своє 5-річчя.

Впродовж цього періоду художники з різних країн світу (Польща, Іспанія, Італія, Росія, Білорусія, Німеччина, Австралія) займалися розписом аварійних, покинутих і  житлових будинків.

До слова, попрохати розмалювати свій будинок можуть всі бажаючі.

Організатори розповіли і про соціальний проект “Стіна”. Суть його у наступному: містяни підказують художникам фестивалю, де їм малювати, а ті додають яскравих барв у сіру буденність в ході “Республіки-2015″.

Нагадаємо, що фестиваль вуличного мистецтва “Республіка-2015″ відбудеться з 4 по 6 вересня у Кам’янці-Подільському.