ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

15 Вересня 2015 12:59

vosklicatelnyi_znak-191x300Іменем загиблого заробітчанина з Хмельниччини назвуть вулицю в Неаполі. Героїчний вчинок українця-заробітчанина дотепер обговорюється в Італії. 38-річний кам’янчанин Анатолій Король загинув на околицях Неаполя, коли намагався знешкодити грабіжників, що вдерлись до крамниці.

Італійці кажуть, що такого не вчинив би жоден неаполітанець. Тому й просять президента дати нагороду українському будівельнику. В самому ж місті збираються назвати на його честь вулицю і продовжують нести квіти до його під’їзду.

Хмельниччина лідирує у виділенні земельних наділів учасникам АТО. Протягом тижня в Хмельницькій області виділено 265 земельних ділянок учасникам АТО. Це найкращий показник в державі. Загалом, за тиждень в Україні відведено 1272 земельних ділянок загальною площею 1,2 тисячі гектарів.

Полоненого бійця з Теофіполя обміняли на двох бойовиків. Уродженець Теофіполя 27-річний Артем Комісарчук більше року перебував у полоні бойовиків. Старшого солдата 51-ї механізованої бригади полонили 24 серпня при виході з Іловайського котла. Днями його разом із бойовим побратимом Сергієм Фураєвим обміняли на чотирьох бойовиків.

Нагадаємо, що Комісарчук пішов на війну добровольцем в кінці березня 2014 року у першу хвилю мобілізації.