ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

25 Вересня 2015 11:51

vosklicatelnyi_znak-191x300У Хмельницькому податківці «накрили» підпільну автозаправку. В рамках проведення операцій «Нафтопродукт-2015» та „Акциз-2015” податківці викрили тіньову схему незаконного виготовлення та збуту пального. Чернівецьке товариство з обмеженою відповідальністю підпільно розмістило пересувну газозаправну станцію, звідки здійснювало реалізацію дизельного пального без будь-яких дозвільних документів.

Оперативники фіскальної служби провели огляд газової автозаправки та вилучили з протиправного обігу 12 тисяч літрів стиснутого природного газу «Метан», загальною вартістю 148 тисяч гривень, а також спеціальний вантажний автомобіль орієнтовною вартістю 750 тисяч гривень.

Розпочався черговий етап тестування майбутніх хмельницьких полісменів. Майбутніх поліцейських Хмельницького почали психологічно діагностувати з допомогою тестів. Всього учасники тестувань мають відповісти на 567 питань протягом двох годин.

На четвертому етапі відбору кандидатів перевіряють на психологічну стійкість. Основні вимоги до претендентів – відповідати швидко та чесно. Кандидати у поліцію наближаються до кінцевого етапу відбору. Позаду – тестування, лікарська комісія та перевірка фізичної підготовки.

На Хмельниччині учасникам АТО не дали землю через корів. У селі Осламово Віньковецького району депутати сільської ради не проголосували за виділення земельних ділянок для чотирьох місцевих бійців АТО, бо, як виявилося, на землі, яку запланували для військових, випасають череди.

Батьки бійців обурені. Дивуються, як можна прирівнювати худобу і хлопців, які захищають Україну.

Водночас осламівський сільський голова Ігор Іващук запевнив, що в найближчий час питання щодо виділення землі бійцям АТО буде закрите. За його словами, із селянами вдалося домовитися: 6 гектарів залишать під пасовисько, а 10 гектарів кращої землі нададуть захисникам країни уже на наступній сесії.