Відбувся суд над нардепом Ігорем Сабієм

6 Жовтня 2015 16:58
За рішенням суду Ігор Сабій має цілодобово перебувати під домашнім арештом

За рішенням суду Ігор Сабій має цілодобово перебувати під домашнім арештом. Фото: з архіву

Сьогодні Печерський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу екс-керівнику Хмельницької обласної організації ВО «Свобода».
Ігор Сабій, який нині очолює «свободівців» Київської області, за рішенням суду, отримав цілодобовий домашній арешт. Про це у мережі «Фейсбук» повідомив голова «Свободи» Олег Тягнибок.

Народного депутата України сьомого скликання підозрюють у причетності до сутичок 31 серпня під Верховною Радою України. Тоді під стінами парламенту, після ухвалення в першому читанні змін до Конституції в частині децентралізації, почалися сутички між мітингувальниками і співробітниками правоохоронних органів. Унаслідок сутичок від поранень загинули четверо бійців Нацгвардії, ще близько 150 осіб постраждали.

Ось таке повідомлення у “Фейсбуці” розмістив Олег Тягнибок.

Нагадаємо і про те, що 26 вересня в квартирі Ігоря Сабія, яка знаходиться в Хмельницькому, був проведений обшук, під час якого, як заявив згодом сам нардеп, вилучили мобільний телефон дружини і кілька платіжок.

До речі, через події 31 серпня, під вартою залишаються хмельничани Ігор Олійник, Віктор Бурлик та кам’янчанин Ігор Гуменюк. Ще одного хмельничанина – неповнолітнього 17-річного Олексія Логвіна, вчора  Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід із тримання під вартою на домашній арешт у нічний час.