Лобі перевізників до Хмельницької міськради від партії “Наш край” веде начальник міськтранспорту

7 Жовтня 2015 13:56

До Хмельницької міської ради від партії “Наш край” мають намір потрапити низка підприємців, котрі працюють на ринку пасажирських перевезень міста.

ye.ua

ye.ua

Такі висновники можна зробити з виборчого списку партії “Наш край”, розміщеного на сайті ЦВК.

У 18 виборчому окрузі балотується директор ТОВ “Рембуд-транс” Валентин Заболотний(нещодавно ця фірма належала депутату Сергію Мандзію, яку він переписав на Заболотного – НГП); 20 окрузі – фізична особа-підприємець Олександр Мішин (власник великогабартних автобусів, що курсують за №21); 23 окрузі -фінансовий директор ТОВ “Хмельницьке таксі” Валентина Мороз; 32 окрузі – фізична особа-підприємець Євген Павлович (він ще є головою місцевого осередку Хмельницької області Всеукраїнської громадської організації «Українське таксі»); 42 окрузі – фізична особа -підприємець Петро Стецюк (очолював хмельницьке підприємство “Купава”, в якого Укртрансінспекція відібрала ліцензію на здійснення пасажерських перевезень через трагічне ДТП).

Першим кандидатом до Хмельницької міської ради від партії “Наш край” зазначається начальник управління транспорту та зв’язку міськради Петро Кузьмін. До речі, на останній сесії міської ради він, як діючий депутат від “Батьківщини”, не голосував за зниження вартості проїзду у маршрутних таксі Хмельницького.