ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

8 Жовтня 2015 10:00

vosklicatelnyi_znak-191x300Солдат залишив військову частину, щоб полікуватись в домашніх умовах. Він зник ще 22 червня з однієї з військових частин Хмельницького, де проходив військову службу за призовом по мобілізації на особливий період. Командир взводу, в якому служив обвинувачуваний, зателефонував мобілізованому з вимогою повернутися до місце розташування військової частини, на що отримав відмову. Своє рішення мобілізований мотивував наявними проблемами здоров’я.

2 вересня мобілізований повернувся до військової частини та був заарештований. У суді чоловік зізнався у скоєному порушенні та пояснив, що увесь цей час він перебував за місцем постійного проживання, де займався особистими справами та проходив лікування в домашніх умовах. Рішенням Хмельницького міськрайонного суду його покарали чотирма місцями арешту

Хмельниччина продаватиме молоко Китаю. Дозвіл на експорт молочної продукції до Китаю отримали двапідприємства Хмельницької області: “Славутський маслоробний комбінат” та “Старокостянтинівський молочний завод”.

Таким чином, це дасть нам можливість замінити ринки, які втратила Україна в країнах СНД, зокрема в Російській федерації. Нині на російський ринок експорт становить лише 2% від загального вітчизняного ринку.

Хмельницькі спецпризначенці проходять бойову підготовку у Карпатах перед відправкою у зону АТО. Воїни одного із загонів 8-го окремого полку спеціального призначення розпочали тактико-спеціальні навчання, практична і активна фаза яких пройде у гірсько-лісистій місцевості Карпатських гір.

Навчання двох рот загону, сформованого із мобілізованих, розпочалися кількасоткілометровим маршем на спеціальній автомобільній техніці у визначений район. Саме цей особовий склад наразі не залучається до виконання спеціальних завдань у зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Після завершення тактико-спеціальних навчань і на полігоні військової частини відбудуться фінальні контрольні заняття, які пройдуть у форматі двосторонніх тактичних навчань.