ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

9 Жовтня 2015 11:56

ручка пероНа Хмельниччині призов переноситься майже на місяць. Відправки юнаків до навчальних центрів, які мали стартувати 5 жовтня, відбуватимуться з 2 до 20 листопада включно. На даний час призов проходить з певними складнощами, які пов’язані із тим фактом, що юнаки після двох років важкої інтенсивної боротьби на сході України побоюються виконувати свій військовий обов’язок.

У Хмельницькому поновили реконструкцію стадіону “Поділля”. З фонду регіонального розвитку виділили 3,5 мільйони гривень. Ще 400 тисяч надійшло з міського бюджету. Ремонті роботи продовжаться у 2016 році.

Як відомо, ремонт стадіону з 2012 року так і не завершили. Попри це стадіон продовжував приймати спортивні змагання різного рівня. Навіть керівництво професійної футбольної ліги України закривало очі на недоопрацювання і дозволяло грати тут хмельницькому “Динамо” у матчах другої ліги.

Деякі хмельницькі школи досі не отримали потрібні підручники. Частина навчальних закладів Хмельницького досі не отримала необхідні підручники. Найбільш проблемними є четверті, сьомі, а також перші та другі класи.

Нагадаємо, ще місяць тому в управлінні освіти пояснили проблемну ситуацію з підручниками. Мовляв, нову програму запровадили, але книжки надрукувати не встигли. Для першачків цього року не вистачило книжок через демографічну ситуацію. У перший клас пішло на 400 діток більше, порівняно із минулим роком.