ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

12 Жовтня 2015 09:58

vosklicatelnyi_znak-191x300На хмельницьких ринках подорожчало сало. За кілограм національного продукту тепер хмельничани мають сплатити від 50 до 75 гривень. Подібного різкого підняття цін на сало не спостерігали на Хмельниччині вже давно. Продавці пояснюють здорожчання тим, що зросли витрати на вигодовування свиней. Натомість ціна за кілограм живої ваги свинини залишилася на тому ж рівні, що була місяць тому.

Віртуальні екскурсії Шепетівкою доступні відтепер кожному. На початку травня цього року шепетівчани могли спостерігати, як дорогами міста їздив чудернацький гугломобіль – авто, яке їздить містами та знімає панорами вулиць на всі 360 градусів. Всі з нетерпінням чекали на результати його роботи і ось цей час настав.

Від жовтня команда Google представила масштабне оновлення режиму Street View в Україні. Повідомляється, що перегляд вулиць доступний не тільки для найбільших міст країни, але і в більш ніж 300 великих і маленьких населених пунктах України, в тому числі у Шепетівці. Користувачі з усього світу тепер зможуть зробити віртуальну прогулянку українськими містами за допомогою 360° панорамних знімків вулиць і визначних пам’яток.

Європа готова купляти медичне обладнання з Кам’янця. На новий рівень розвитку сьогодні вийшла фабрика медобладнання, яка виробляє сучасне якісне обладнання. Сьогодні фабрика “KAMMED” постачає свою продукцію в Грузію, Молдову, Азербайджан, Вірменію. До кінця року тут планують отримати сертифікат CE, який дасть можливість розширити ринок продажу. Також керівництво обіцяє до кінця року збільшити штат працівників, який наразі становить сімдесят робітників