ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

13 Жовтня 2015 11:02

penАварійний міст над Смотричем ремонтуватимуть за 200 тисяч гривень. Металевий міст, який з’єднує село Панівці із районним центром, дитсадком та школою, побудували ще у 1949 році. Він уже давно перебував у аварійному стані: зруйнувалось дерев’яне покриття проїзної частини та тротуару. Через стан мосту у село, розташоване за сім кілометрів від Кам’янця-Подільського, не могла вже доїхати ні швидка, ні пожежна.

Нарешті дорожники взялися за ремонт. Як повідомили у Службі автодоріг області, 6 жовтня працівники філії “Кам’янець-Подільська ДЕД” на ділянці автомобільної дороги місцевого значення “Мала Слобідка-Панівці” розпочали роботи на мосту через Смотрич.

До 15 жовтня виборці мають отримати іменні запрошення на місцеві вибори. 14 жовтня – останній день, коли дільничні комісії зобов’язані доставити іменні запрошення кожному виборцю. Якщо хтось із виборців не отримає такого запрошення, то йому варто звернутись у ДВК чи відділ Держреєстру виборців із заявою про уточнення попереднього списку виборців.

Нагадаємо, що на вибори в Хмельницьку облраду йдуть 14 партій, до міської ради хоче 19 політичних сил, а на крісло мера претендує 14 кандидатів.

На Хмельниччині “зорова” допомога надається 112 лікарями для дітей та дорослих. В рамках проведення Всесвітнього дня зору медики Хмельниччини провели діагностико-профілактичні заходи серед населення. В області функціонує 36 офтальмологічних кабінетів для надання медичної допомоги дорослому населенню та 10 офтальмологічних кабінетів по районах області та 5 в містах – для маленьких подолян.

Стаціонарна допомога надається в обласній лікарні та обласній дитячій лікарні. За рік в очному відділенні обласної лікарні лікувалося біля 1753 хворих, прооперовано 983 людини та обласній дитячій лікарні 1195 дітей, прооперовано 635.