Новообраних депутатів Хмельницького на першій сесії зустріли із транспарантами

26 Листопада 2015 14:58

Сьогодні, 26 листопада, вперше після виборів народні обранці та новообраний міський голова зібрались на сесію. Це стало приводом для місцевих активістів “Чесно” вкотре нагадати владі те, як вона має працювати.

Мета акції – нагадати депутатам нового скликання про їхні обов’язки.

Сьогодні, 26 листопада, вперше після виборів народні обранці та новообраний міський голова зібрались на сесію. Це стало приводом для місцевих активістів вкотре нагадати владі те, як вона має працювати.

– Ми прийшли пояснити і нагадати, аби наші кандидати, які стали депутатами, дбали про громаду і про ті обов’язки, які вони на себе взяли. Спеціально для цього ми підготували листівки, які роздаємо виборцям, – розповідає координатор руху «Чесно» Олег Черненко. – Чому виборці не люблять депутатів? – Тому що люди не знають, як ними користуватись. Цю ж інструкцію ми роздаємо народним обранцям, щоб вони знали, для чого вони прийшли до влади, що від них будуть хотіти і вимагати.

Дехто з депутатів проходив повз, не зупиняючись навіть послухати, якою ж є мета акції. Більшість ігнорували та знайшлсь і такі, які критикували активістів та обурювались, що їм немає чим зайнятись.

Активісти зробили акцент на таких правилах роботи депутатів – не прогулювати, голосувати своєю карткою, працювати чесно і на користь громади.

” Ми нагадуємо депутатів, що ми за ними дивимось і надалі будемо дивитись”, – говорять активісти.

Джерело: Сайт: vsim.ua