У хмельницькому аквапарку “7 Океан” з наближенням новорічних свят знизили ціни

26 Листопада 2015 17:00
За словами власника закладу, це найбільший аквапарк у Східній Європі

За словами власника закладу, це найбільший аквапарк у Східній Європі. Фото: з архіву

Тепер там можна дешевше купатися і самому, і з дитиною найближчі кілька місяців.
У хмельницькому аквапарку “7 Океан”, офіційне відкриття якого відбулось 21 листопада, з наближенням Нового року оголосили сезон новорічних цін. Про це повідомили в адміністрації закладу.

За словами керівництва аквапарку, ціни з нагоди свят суттєво зменшились і діють уже відсьогодні, 26 листопада. Тепер тут великі знижки на сімейні тарифи та для відвідування закладу однією людиною. Загалом, спростили усю систему, забравши обмеження ранкового та вечірнього часу.

У соцмережах уже оприлюднили прейскурант нових цін в аквапарку “7 Океан”, вони діятимуть найближчі кілька місяців. У будні за одну годину для дорослого ціна відпочинку обійдеться у 90 гривень, дитині – у 70 гривень. Дві години коштуватимуть 170 гривень і 130 гривень відповідно для дорослих і дітей. Тепер є новий тариф – цілий день, який дорослим коштуватиме 290 гривень, дітям – 240 гривень, а сім’ї дається знижка 15 відсотків.

Відпочинок у вихідний день за годину коштуватиме дорослим 100 гривень, дітям – 80 гривень. За дві години потрібно заплатити 190 і 150 гривень дорослим і дятям, плюс знижка у 20 відсотків для сім’ї. Цілий день обійдеться дорослому в 350, дитині – 290 гривень. Знижка на цілий день для сім’ї – 15 відсотків.

Нагадаємо, журналісти сайту “Є” порівняли тарифи на відпочинок в аквапарку у різних містах країни. Як виявилось, хмельницький заклад — не з дешевших.