Що не варто дарувати на День Валентина

12 Лютого 2016 17:01

Що не варто дарувати на День В

У цей романтичний день усі закохані дарують один одному подарунки. Очікують, звісно, чогось особливого і неповторного. Давайте подивимось, чого дарувати не варто, щоб День святого Валентина не перетворився на вечір великої сварки. Як чоловіки, так і жінки  напередодні свята ламають голову, не знаючи що ж вручити коханій людині.  Однозначно не можна дарувати речі, здатні викликати негативні емоції або поставити обдаровуваного в незручне становище.  Окрім забобонів, що не можна дарувати порожній гаманець та годинник, є ще здоровий глузд та етикет.  Отож, що краще уникати при виборі подарунку в магазинах

1. Ніяких шампунів

Великим міфом залишається те, що чоловіки люблять отримувати в подарунок нескінченні гелі для гоління і шампуні. З презентами такого типу пов’язано багато неприємних жартів. Засоби по догляду можуть бути сприйняті як натяк на гігієну і зовнішній вигляд. Дівчата, всупереч звичній думці про те, що вони шаленіють від всяких баночок – скляночок, теж не зраділи б шампуню чи лосьону. Адже це майже те ж саме, що подарувати звичайне туалетне мило або зубну щітку. А це вже зовсім не романтично.

2.  З одягом чи без  

Такі речі слід купувати в будні та за участю своєї половинки. Тому що може трапитись всяке: не вгадаєш з розміром, фасоном або кольором. Та буде дуже прикро, якщо подарунок лежатиме в дальньому кутку шафи. Але якщо вже дуже хочеться піднести саме такий презент, то краще подарувати сертифікат на покупку або здійснити її удвох.

3. Побутова техніка – буденність

Дівчата точно не вважатимуть чоловіка останнім романтиком, якщо він подарує їм швейну машинку або праску. Адже все це нагадуватиме прекрасній половині про буденні клопоти та те, що їхнє місце на кухні. На сковорідки та каструлі – взагалі табу. Тут романтикою і не пахне. Чоловіки також будуть невдоволені таким подарунком, як господарські інструменти, бо тільки вони самі розбираються в тому, яке приладдя їм потрібне.

4. Листівки з  готовими побажаннями 

Отримавши валентинку від коханої людини, кожному хочеться прочитати в ній слова любові і ніжності, які написані спеціально для нього. Безумовно, що кольорова листівка з красивими римованими рядками і слуху приємна, і око радує, але вони далеко не індивідуальні і магія романтики тут же втрачається.

 

5. Солодощі – варіант не для всіх

Хоча більшість дівчат полюбляють цукерки, але чоловікам краще утриматися від такого презенту для своїх коханих, якщо вони не хочуть потім витирати її сльози через те, що вона не влазить в джинси. Чоловікам такий подарунок теж буде не до душі, оскільки рідко коли зустрінеш тих, хто готовий їсти солодке кілограмами.

6. Для м’яких іграшок важливий вік

Багато чоловіків думають, що жінки мріють отримати на День Валентина м’якого іграшкового ведмедя. І чим більше він, тим краще. Але зазвичай це мрія п’ятнадцятирічної дівчинки. Такий подарунок – перша ознака, що в людини немає уяви та смаку.  Жінки розглядають подібні подарунки лише як додатковий мішок, який їм доведеться регулярно пилососити або вибивати. Сильна стать теж є байдужою до таких подарунків, адже вони надають перевагу більш практичним речам. Ці дрібнички можуть бути хіба доповненням до основного дарунка.

7. Сувеніри з фотографіями вже не в моді

Сувенірка з обличчями щасливих закоханих, яку перед святами масово штампують в фотосалонах – це настільки ж безмірно мило, наскільки і без смаку. Подібні подарунки вже давно не є оригінальними.

Джерело: Сайт: vsim.ua