У Хмельницькому сім’ям 22 загиблих бійців АТО і Героїв Небесної Сотні вручили відзнаку „Мужність і відвага”

25 Березня 2016 12:27
Відзнаки передав міський голова

Відзнаки передав міський голова . Фото: автора

Нагороди родичам передав міський голова.
У четвер, 24 березня, Почесну відзнаку міської громади «Мужність і відвага» вручили членам сімей жителів міста Хмельницького, які загинули під час Революції Гідності та в ході антитерористичної операції. Нагороду отримали рідні22 загиблих хмельничан.

Міський голова Олександр Симчишин передав відзнаки батькам, дружинам, чоловікам та дітям героїв, які проявили виняткову мужність, героїзм та відвагу під час Майдану й АТО. Вшанувати пам’ять хмельничан, які віддали своє життя заради майбутнього нашої держави, прийшли небайдужі мешканці міста. На пошану Героїв в обласній філармонії відбувся патріотичний концерт. Рідні загиблих, які отримали відзнаки, досі не можуть повірити у смерть близьких.

«Уже минуло півтора року після загибелі мого чоловіка, Дана Колісника. Я не знаю, що для мене означає ця відзнака. Як би там не було, його жодна нагорода вже не поверне. Хоча так, це почесно, це визнання», – каже Анна Колісник.

Як йдеться в Положенні про почесну відзнаку міської громади “Мужність і відвага”, або членам їх сімей у разі нагородження посмертно вручається Свідоцтво та нагрудний знак, а також грошова винагорода у розмірі 10 мінімальних заробітних плат.

Посередині почесного знаку – перехрещені золотисті стріли (герб міста Хмельницького)

Біля сцени розмістили портрети загиблих героїв

Серед нагороджених – герої АТО і Герої Небесної Сотні

Відзнаки своїх батьків отримали діти

Зворушлива церемонія не залишила нікого байдужим

Крім Свідоцтва і нагрудного знаку, рідним вручили грошову нагороду