Драган вважає себе зацікавленою особою у боротьбі за крісло заступника голови облради, але голоси має забезпечити Загородний

12 Квітня 2016 17:41

КРІСЛА ЗАСТУПНИККандидат на посаду першого заступника голови Хмельницької обласної ради і лідер фракції Об’єднання “Самопоміч” Олександр Драган заявив, що є зацікавленою особою у боротьбі за посадове крісло, але керманич ради Михайло Загородний має забезпечити результативне голосування.

Таку думку претендент висловив у коментарі “Незалежному громадському порталу”.

“Я зацікавлений, оскільки є відповідне рішення нашої фракції. Ми готові взяти відповідальність і знаємо, як і що робити. З іншого боку, збір голосів має забезпечити голова обласної ради, який бачить мене на цій посаді. Він повинен зробити так, щоб той заступник, з яким він хоче працювати, одержав необхідну кількість голосів. Однак я голосів не збиратиму”, – наголосив Драган.

Він пояснив, що готовий спільно із Загородним проводити консультації з іншими фракціями з метою вирішення кадрового питання.

Разом з тим, Драган не визнав своєю помилкою провальне голосування з кадрового питання на минулій сесії.

“Я не уповноважений домовлятися про свою підтримку або вести з цього проводу предметні переговори. Це бачення голови ради”, – акцентував представник Об’єднання “Самопоміч”.

Як писав НГП, 11 квітня голова ради Михайло Загородний зазначив, що повторно пропонуватиме депкорпусу обрати Олександра Драгана першим заступником голови облради.

Нагадаємо, що на черговій сесії облради 17 лютого цього року Олександру Драгану не вистачило 6 голосів, щоб бути обраним на посаду першого заступника голови Хмельницької обласної ради.

Довідка НГП. Олександр Драган з 2009 року – генеральний директор Хмельницької обласної філармонії.