ТОП-5 найбідніших депутатів Кам’янець-Подільської міської ради

30 Травня 2016 17:37
vsim.ua

vsim.ua

Представляємо вашій увазі другу частину аналізу декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру депутатів Кам’янець-Подільської міськради, проведеного «Незалежним громадським порталом».

Проаналізовано 35 із 36 декларації народних обранців, Наталія Савчук («Радикальна партія Олега Ляшка») за понад 2 тижні так і надала нам свою копію декларації.

Найбіднішим депутатом Кам’янець-Подільської міської ради є Геннадій Бенкендорф, ВО «Свобода». Минулого року він задекларував 0 гривень доходу. У власності депутата лише квартира на 29,8 м2 та 65 тисяч гривень на рахунку в банку.

Другу сходинку рейтингу посідає голова місцевого партійного осередку партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Дюднєв. Згідно офіційної біографії, розміщеній на сайті міськради, в період з 2009 року по 2015 рік депутат займався ремонтно-будівельними роботами. Минулого року він поповнив сімейний бюджет на 194 гривні 21 копійку, члени його сім’ї заробили 6 тисяч 259 грн. У власності Андрія Дюднєва є земельна ділянка на 1 тис. м2, а у членів сім’ї – квартирна на 25 «квадратів».

«Бронзову медаль»  забирає директор ТОВ «Магазин Жовтневий» Геннадій Невенчан (БПП «Солідарність»), його дохід за 2015 рік склав 12 тисяч гривень. Дружина депутата заробила майже 27 тисяч. Володіє пан Невенчан земельною ділянкою на 0,12 га, житловим будинком на 42 «квадрати» та квартирою (28,9 м2). Пересувається депутат на автомобілі Тойота Кемрі, 2010 року випуску. Розмір внесків у статутний капітал підприємств – 48,3 тис. грн.

Фізична особа-підприємець Анатолій Гурома, «РПЛ Олега Ляшка». ФОП з центрального ринку минулого року заробив всього 15 тисяч 705 гривень, їздить на автомобілі Fiat Doblo, 2007 р.в. та має у власності квартиру на 40 квадратних метрів.

Замикає ТОП-5 наймолодший депутат Кам’янець-Подільської міської ради Степан Гурома. Завдяки стипендії Степан Анатолійович заробив 20 тисяч гривень, жодного рухомого чи нерухомого майна у його власності немає.

Перша частина – ТОП-5 найбагатших депутатів Кам’янець-Подільської міської ради.