До 2202 року на Землі не залишиться жодної натуральної блондинки

1 Червня 2016 13:41
Блондинка лялька

2queens.ru

З них кепкують та вважають еталоном недолугості. Та це не заважає блондинкам бути популярними серед чоловічої статі. Попри всі стереотипи світловолоса частина населення має своє власне свято. 31 травня у світі відзначають День блондинок.

Першою відомою блондинкою вважається Афродита – грецька богиня кохання. За міфом свої золотисті кучері вона отримала в подарунок від Зевса. У наш час блондинок не вважають богинями. Сьогодні вони героїні анекдотів та заручниці перекису водню. І недарма, адже справжні біляві люди, за дослідженнями вчених, явище рідкісне. А за підрахунками тих же вчених, вже до 2202 року світловолосі представники людства зникнуть з лиця землі. Та до того часу ще далеко. Сьогодні ж такий колір волосся залишається популярним. Підтверджують це й перукарі.

За словами перукаря Ірини Бурденюк сьогодні в тренді натуральні відтінки світлого кольору. І блондинки намагаються не відставати від примх моди.

Та у гонитві за світовими модними тенденціями волосся блондинок зазнає великої шкоди. А тому світле волосся потребує особливиго догляду.

Серед світловолосих представниць багато успішних науковців, бізнесвумен, актрис та політичних діячів – попри усі кепкування, закиди про низький IQ та величезну кількість анекдотів.