У Хмельницькому свято Спаса відзначать масштабним ярмарком меду

13 Липня 2016 11:35
Офіційне відкриття фестивалю заплановане 19 серпня

Офіційне відкриття фестивалю заплановане 19 серпня. Фото: www.sq.com.ua

Подробиць святкування поки не розголошують.
Упродовж 19, 20 та 21 сепня у Хмельницькому планують провести фестиваль «Медовий спас». У міській раді кажуть, що родзинкою має стати масштабний ярмарок меду та продуктів бджолярства. Усіх подробиць проведення заходу ще не розголошують, проте запевняють, що буде достатньо різноманітних заходів, концертів та майстер класів.

«Гарною традицією стало проведення у місті майстер класів з традиційних танців, молодь активно долучається, це ми побачили під час святкування Івана Купала, – наголошує  Артем Ромасюков, начальник управління культури, – окрім того плануємо наситити паркове життя у дні фестивалю різними колективами та виступами оркестру».

Організатори переконані, що проведення фестивалю «Медовий спас» у Хмельницькому сприятиме і покращенню туристичного клімату. А відновлення традицій святкування приверне увагу підростаючого покоління.

Офіційне відкриття фестивалю заплановане 19 серпня на 18:00. Дійства триватимуть до 21 серпня. Місце проведення – парк культури та відпочинку ім. М. Чекмана.