Від футзалу з футболом до регбі

19 Серпня 2016 16:35
Стадіон Поділля два дні буде центром всеукраїнських змагань. 20 серпня - футбол, 21 серпня - регбі-7

Стадіон Поділля два дні буде центром всеукраїнських змагань. 20 серпня – футбол, 21 серпня – регбі-7. Фото: з архіву

Цього вік-енду в Хмельницькому пройдуть одразу три спортивні події всеукраїнського масштабу.
Любителів ігрових видів спорту очікують насичені вихідні. Два матчі чемпіонатів України з футзалу та футболу, а наостанок ще й ігри Кубку України з регбі-7.

У суботу, 20 серпня, розпочинається новий чемпіонат України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». І хмельницький «Сокіл» свій перший матч проведе у рідних стінах. Суперником хмельничан стане бронзовий призер минулорічної першості херсонський «Продексім», в складі якого виступають четверо екс-гравців хмельницького клубу – Дмитро Калуков, Олексій Фетько, Дмитро Михайленко та Андрій Чуднов. Початок матчу в спорткомплексі Національної поліції, що на Зарічанській, о 14.30. Вхід на гру безкоштовний.

20 серпня пройде і поєдинок 5 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. Хмельницьке «Поділля» в рідних стінах прийматиме кременчуцький «Кремінь» – команду, яка зіграла поки що три матчі, в яких продемонструвала стовідсотковий результат та не пропустила жодного голу. Матч пройде на СК «Поділля». Початок о 18.00. Вартість квитка – 20 гривень.

21 серпня на стадіоні «Поділля», починаючи з 10.00, одинадцять команд із різних куточків країни змагатимуться за Кубок України з регбі-7. Примітно, що за почесний трофей поборються одразу три клуби з Хмельницького – «Еволюшн Севенс», «Поділля» та «Пірати». Приїде на змагання і минулорічний володар Кубка – харківський «Олімп». Вхід на матчі безкоштовний.